Etusivu_header
Avaruus_kukka

Asiantuntijapalvelut

Nodeta toimittaa asiantuntijapalveluita ohjelmiston elinkaaren kaikkiin vaiheisiin: autamme asiakasta teknologia- ja vaatimuskartoituksissa, itse ohjelmistokehityksessä ja sen menetelmissä sekä järjestelmän tuotantoympäristön suunnittelussa ja ylläpidossa.

Projektin alkuvaiheessa autamme mielellämme oikeiden teknologioiden löytämisessä. Olemme ehtineet nähdä kaikenlaista Java-maailmassa ja webissä yleisesti. Toisaalta taas erikoistuminen Ruby on Railsiin auttaa tuoreen ja modernin näkemyksen muodostamisessa.

Ohjelmistokehityksen menetelmät on myös syytä saada kuntoon heti projektin alussa. Uskomme ketteriin menetelmiin ja niiden neljään perusarvoon, sekä ennen kaikkea jatkuvaan kehittymiseen. Pitämämme muutaman päivän käytännönläheiset perehdytykset ovat olleet erittäin hyödyllisiä aloitteleville Scrum-tiimeille rutiinin muodostamiseen ja oikean asenneilmapiirin luomiseen.

Kaikki Nodetan ohjelmistokehittäjät ovat jo valmiiksi kuin kotonaan ketterien kehitysmenetelmien ja nykyaikaisten web-työkalujen maailmassa. Siksi yksikin nodetalainen tiimissä auttaa koko porukkaa maaliin pääsemisessä.

Kun tuote on vihdoin siirtymässä tuotantokäyttöön, sille täytyy suunnitella tuotantoympäristö. Autamme skaalautuvuuden ja virhesietoisuuden suunnittelussa ja vaatimusten asettamisessa. Tarvittaessa pystymme myös itse tarjoamaan tarvitsemanne palvelinresurssit.

Asiakkaat kertovat

MTV3:n Kuvaboxia tekevä Futurice kaipasi apua palvelun uusien ominaisuuksien toteuttamisessa ja Big Brother -kampanjan asettamien skaalautumisvaatimusten täyttämisessä. Lue lisää