Etusivu_header
Avaruus_raketti

Menetelmät

Niin Nodetan tuottamien ohjelmistojen laadun kuin työntekijöiden viihtyvyydenkin takaavat loppuun hiotut menetelmät.

Käsitämme menetelmillä sekä käyttämämme teknologiat ja työkalut että ohjelmistokehityksen menetelmät ja kehitysprosessit. Nämä ovat asioita, joihin kiinnitämme erityisen suurta huomiota kilpailijoihimme verrattuna. Siitä syystä onnistumme kehittämään muita laadukkaampia ohjelmistoja muita nopeammin.

Käyttämämme teknologiat ovat oikean ikäisiä. Niillä voi tuottaa kiiltävän moderneja sovelluksia ja samalla ne ovat osoittaneet iskukykynsä tuotantotilanteissa.

Valitsemme käyttämämme työkalut tarkkaan. Niiden tulee tukea tehokasta työntekoa ja olla miellyttäviä käyttää. Oikeiden työkalujen seuraus on vankka tuottavuus.

Agiilit ohjelmistokehityksen menetelmät helpottavat työntekoa ja kannustavat huippusuorituksiin. Mikään prosessi ei ole täydellinen, vaan tiimin tulee huoltaa prosessejaan tasaisin väliajoin. Tehokas ja selkeästi määritelty kehitysprosessi helpottaa projektien ja tuotteiden hallintaa.

Alan medioiden jatkuva perinpohjainen seuraaminen on ehdoton välttämättömyys tuoreen yleiskuvan ylläpitämiseksi. Ne ovat myös erinomainen uusien käytäntöjen ja muiden prosessien parannusehdotusten vastaanottokanava.

Tutkimus

Työtapojen hiominen ei lopu koskaan. Joskus uusia ideoita on hyvä päästä kokeilemaan vähemmän bisneskriittisessä ympäristössä. Siksi kannustamme työntekijöitä tunnustelemaan uusia ideoita tutkimusprojekteissa. Kesällä 2008 täällaisen tutkimuksen tuloksena syntyi yhteisöllinen dokumentaatiopalvelu APIdock. Lue lisää